Clinics en evenementen


Het is mogelijk om een boksles te organiseren voor een school, bedrijf, of gewoon met vrienden, die eens iets nieuws willen proberen. Er kan op locatie lesgegeven worden waarbij bokshandschoenen beschikbaar gesteld worden.

Boxing Bootcamp

Boxing Bootcamp is een speciale les die ontwikkeld is na jaren van ervaring met scholen. Naast de boksoefeningen voor de fysieke ontwikkeling worden er 2 workshops gegeven. 

1. Leefstijl, voeding en energie
2. Motivatie en de kracht van emoties 

Elke les wordt knallend afgesloten met leiderschap! Waarbij de deelnemers zelf de touwtjes in handen krijgen.

Aanrader voor....
Scholen 
Verenigingen

Meer informatie?
Mail naar Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken
Bel naar 06-36097981

Speciaal voor bedrijven,

Voor bedrijven kunnen er ook clinics georganiseerd worden. Hierbij wordt er voornamelijk techniek en conditie gegeven. Bij boksen moet je altijd op je hoede zijn en snel kunnen anticiperen op veranderingen en hiernaar handelen. Met elk bedrijfsuitje is het belangrijk dat de groep mensen die elke dag samen werken een keer een gezamenlijke ervaring opdoen buiten het werk om. Boksen is niet iets dat iedereen zomaar doet, daarom kan het een mooi alternatief zijn op de gewone bedrijfsuitjes.

In samenwerking kunnen we een passende les maken waarbij we uw medewerkers trainen op de belangrijke competenties voor uw bedrijf. Of het nu gaat om leiderschap of de sociale binding met elkaar of klanten.

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Mail naar Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken voor meer informatie!