Boxing Academy

De Boxing Haarlem Academy, de beste manier om snel, meer te leren! 

Klik hier om naar de Sunday Boxing Academy te gaan voor het vaste rooster!

Lees verder voor de Boxing Academy Special;
B
oksen is een sport die je net als alles het beste kunt leren door het te doen. Helaas is het zo dat wanneer je iets meerdere malen op dezelfde manier gedaan hebt, dat die manier in je zenuwstelsel vast zit. Het is iets geworden waarbij je niet meer hoeft na te denken. Toch is niet alles wat we in eerste instantie doen even effectief of technisch correct.

Daarom is het goed om eens in de maand of twee maanden, je techniek eens goed te laten nakijken. Daarvoor is de Boxing Academy!

Je krijgt in een select gezelschap een training van ongeveer 2 uur. Iedereen krijgt minimaal twee privé momenten, die opgenomen wordt. Zodat je een nog beter beeld van je eigen krachten en verbeterpunten kunt krijgen.

De les bestaat uit techniek en sparren. Samen met mij en met je mededeelnemers krijg je voldoende oefengelegenheid. Daarnaast krijgt iedereen persoonlijke en algemene tips mee naar huis, om te oefenen tijdens de volgende les.

Wanneer je jezelf naar een hoger niveau wilt tillen, is de Boxing Academy een geweldigmiddel om dat iets gerichter en sneller te doen!

Kosten

39 Euro per persoon
Minimaal 3 personen
Maximaal 5 personen
Hiervoor krijg je de 2 uur durende training met minimaal 3 privé momenten.
Daarnaast krijg je de video beelden van jezelf om jezelf te analyseren.

Wanneer?

1 feb.
11:00-13:00
In de zaal van de Dolfijnschool