Ervaringen van leden

 

Ervaringen van
Leden van Boxing Haarlem 

 

groepsfotozandvoort

 

 

 

 

"Als ik een paar kernwoorden moet noemen die van toepassing zijn op de trainingen en coaching bij Boxinghaarlem, kom ik uit op: motiverend, energiek, persoonlijk, gezellig en uitdagend. Bas weet elke les je weer mee te trekken in zijn enthousiasme! Keer op keer ga ik net verder dan ik normaal zou doen. En dat is echt heerlijk. Je komt er altijd weer lekker moe en voldaan van terug. Daarbij is de groep bijzonder gezellig en gemotiveerd. Trainen bij Boxinghaarlem is zeker geen solo-activiteit. Je werkt samen, en houdt elkajaapkleinar scherp en gemotiveerd!" 

Jaap 

 

 

 

 

"Wat ik waardeer aan de trainer is dat hij een juiste balans heeft tussen ‘er kan best nog wel een schepje bovenop’ en ‘genoeg is genoeg’ en het, naar mijn mening juist inzien van deze balans bij een ieder.

Als ik het tijdens andere sportmomenten wat zwaar heb beeld ik me in dat ik bezig ben met een bokstraining en door de aanmoedigingen tijdens deze les er best nog wel een schepje bovenop kan doen."

Roy
 

 

"Sinds ik bij Boxing Haarlem train ben ik veel fitter en is mijn conditie vooruit gegaan. Het is een veelzijdige training met zowel kracht, conditie en techniek oefeningen. Bas houd alles scherp in de gaten en tijdens de training is er geen haantjes gedrag. Je bent echt samen aan het trainen wat de les ook erg leuk maakt! Daarnaast heb ik gemerkt dat na een dag werken je alles er in kwijt kan en je weer helemaal fit voelt. Dit zowel lichaamlijk als mentaal."
Kim 

 markklein

 

"Ik train bij Boxing Haarlem omdat je in een veilige omgeving kunt trainen, dus eigenlijk voor ieder wat wils, of je nou wat rustiger aan wilt trainen of dat je keihard en ontzettend fanatiek tekeer wilt gaan. En dat geldt voor jong, oud, man, vrouw, ervaren of onervaren, zoals gezegd een veilige trainingsomgeving. Verder vind ik het fijn dat zowel conditioneel wordt getraind maar ook dat er aandacht voor de techniek is.

Ik kijk er in ieder geval iedere week naar uit om effe lekker te knallen en mijn kop leeg te maken, bijna verslavend. Wou dat ik er 20 jaar geleden mee was begonnen."

Mark